Reminders canceled

Receiving of invoice reminders successfully canceled

Sanningen

Visste du att de flesta tandkrämer som säljs idag: innehåller ingredienser som utvinns från palmolja, testas fortfarande på djur använder sig av engångsplast och innehåller mikroplaster.

1.5 miljarder tandkrämstuber och miljarder tandborstar hamnar varje år i våra hav. Det tar vår planet 500-700 år att bryta ner plasten. År 2050 kommer vi enligt Ellen MacArthur Foundation ha mer plast än fisk i haven.

Vision

Vi är ett hållbart företag som jobbar hårt för en bättre värld för oss och även för kommande generationer.  Genom att välja tandkräm och tandborste från oss så hjälper du till att minska din miljöpåverkan. Vårt mål är att ändra människors vanor hur vi borstar tänderna utan att tumma på hur viktigt det är att skydda våra tänder. Genom att du väljer DELLA så kan du hjälpa till att få vår planet att må bättre. Dina vanor nu kommer påverka dig själv, kommande generationer och djurlivet för all framtid.

Lösningen 

Vår tandkräm tillverkas även i EU och har vi nämnt att vi också är tandläkare? Idag är problem med tänderna en av våra vanligaste folksjukdomar runt om i världen och för att skydda våra tänder är fluor den viktigaste ingrediensen. Många tandkrämer som marknadsför sig som hälsosamma och naturliga innehåller inte fluor. Eftersom vi är tandläkare förstår vi hur viktigt fluor är och därför har vi naturligtvis med den rekommenderade fluorhalten 1450 ppm i våra produkter. 

×