Våra villkor

Dellas Allmänna Villkor

På hela webbplatsen hänvisar termerna "vi, "oss" och "våra" till Della Dental. Termerna “du”, “dig” och “kund” hänvisar till dig som kund. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta oss via e-post till info@delladental.se eller via vår hemsida under “Kontakta oss". Du kan också kontakta oss på vår instagram (@dellasverige).  

Accepterande av våra villkor

Vid en prenumerationsregistrering eller när du beställer en produkt/produkter av oss bekräftar du att du har läst igenom, förstått och även godkänt våra villkor. Om du inte accepterar våra villkor nekas du också att använda vår hemsida eller köpa våra produkter. 

Justering av våra villkor

När som helst kan vi justera och ändra våra villkor och vi förbehåller oss rätten att göra det. Vid en sådan justering eller ändring kommer vi i god tid att ta kontakt med dig som kund. Om inget överklagande inom 30 dagar har inkommit kommer vi att anta att du godkänner justeringarna. 

INFORMATION OM VÅRA PRODUKTER

Våra produkter är våra tandkrämstabletter och tandborstar som båda är möjliga att köpa genom prenumeration samt som engångsköp. Produkterna är enbart tänkta för personligt bruk. 

Dellas beskrivning av tandkrämstabletterna och vår tandborste har inte granskats av Livsmedelsverket eller Läkemedelsverket. 

Våra produkter ska användas i överensstämmelse med de beskrivningar och försiktighetsriktlinjer som finns angivna. Vid en eventuell allergi är det ditt eget ansvar som kund att se till att de inte innehåller något som du kan vara allergisk mot. 

Kontoaktivering

Ett konto kan skapas på vår hemsida. Det är inte tillåtet att överlåta ditt konto till andra personer och du kan endast inneha ett konto.  

Information om prenumeration

Dellas produkter kan alla beställas med prenumeration. Vid beställning av produkter med prenumeration ingår du då också ett abonnemangsavtal med oss. Prenumerationen erbjuds på ett intervall om 30 eller 60 dagar, och en ny beställning skapas automatiskt var 30:e eller 60:e dag. 

Du kan ändra din prenumeration och/eller avsluta prenumerationen genom att göra ändringar i ditt konto eller genom att kontakta oss via via e-post. Vi måste ha ändringar senast 48 timmar innan nästa beställning av produkterna behandlas. Prenumerationen förnyas automatiskt.

Beställa våra produkter

Våra produkter kan alla beställas på vår hemsida, delladental.se.

Din beställning bekräftas genom att vi skickar en bekräftelse via e-post. I bekräftelsen har vi godkänt din beställning och ett avtal finns nu mellan dig och oss.  

Leverans 

Även om produkterna finns på hemsidan kan det dock innebära att de inte alltid finns tillgängliga. Vi strävar efter att leverera så snabbt som möjligt till dig som kund men under vissa tidsperioder finns det risk att det kan ta längre tid. Leverans sker så snabbt som möjligt men normalt inom ett par dagar.  

Om fraktkostnad tillkommer kommer det att visa sig när kunden kommer till kassan. Mindre paket kommer levereras i brevlådan, om paketet skulle vara för stort kommer det levereras till närmsta postombud.  

Om du inte skulle hämta ut ditt paket i tid kan vi komma att debitera dig för eventuella avgifter som kan uppstå vid en sådan situation. 

Full återbetalning ges om en produkt inte finns i lager. 

SKYLDIGHETER SOM KUND

Som kund hos Della

Om du är under arton år får du inte köpa våra produkter eller använda våra tjänster, undantagsfall om det är godkänt av vårdnadshavare. 

Du kan endast beställa våra produkter inom EU inklusive Norge och Schweiz. 

Vi förbehåller oss rätten att avstå från att ingå i ett avtal med dig utan att ange bakgrunden till beslutet. 

BETALNING

Prisbestämmelser

Som kund ska du betala för beställda produkter. Våra priser anges vid de olika produkterna som finns på vår hemsida. Vid kassan anges också våra leveranskostnader, skatter och andra relevanta avgifter.   

Betalning

De betalningssätt som är tillgängliga för dig som kund finns i kassan. Vilken tredjepartsleverantör du väljer avgör vilka villkor som gäller vid betalningen.  

Vid betalning godkänner du att vi skickar fakturan till den e-postadress som du angett. Du som kund är skyldig att se till att alla betalningsuppgifter stämmer.

Du godkänner att betala inom den givna tiden för den betalningsmetod du valt. Vi kan stänga ner ditt konto tills dess att du har betalat. Om du betalar efter förfallodatum kan det tillkomma eventuella avgifter från tredje part. 

Du godkänner att vi kan debitera betalningar för prenumerationer som sker automatiskt utan ett ytterligare godkännande. Det här sker tills du säger upp ditt prenumerationsavtal.  

DELLAS ANSVAR

Våra skyldigheter regleras av konsumentköplagen (1990:932), distansavtalslagen (2005:59) och även i produktansvarslagen (1992:18). 

Garanti och reklamation

Vi på Della är ansvariga för de eventuella fel som kan finnas då du tagit emot dina produkter. Vi är inte ansvariga för fel som orsakats av dig, till exempel om du inte har följt anvisningarna eller helt enkelt om du inte har tagit hand om produkterna på rätt sätt. 

Våra produkter anses endast vara defekta i enlighet med tillämplig lagstiftning, t.ex. den svenska konsumentköplagen (1990:932) och produktansvarslagen (1992:18).  

Om våra produkter är felaktiga enligt dig kan du reklamera detta till oss, ta kontakt med oss via vår hemsida eller e-post, inom en rimlig tid, tex två månader men inte senare än tre år. 

Tredjepartsleverantörer

Vi kan använda oss av tjänster eller en produkt från en tredje part. Hur dessa tredje parter agerar är utanför vår kontroll och vi är inte ansvariga för hur dessa parter agerar.  

Vi har inte ansvar för förseningar och eventuella fel som vi ej har kunnat påverka. Om ett sådant scenario uppkommer kommer vi meddela dig så fort vi kan. 

ÅNGERRÄTT OCH ÅTERBETALNINGSPOLICY 

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (distansavtalslagen) har du full ångerrätt i fjorton dagar räknat från den dagen du tog emot våra produkter. Om du skulle ångrat dig så kontakta oss med ett skriftligt meddelande via vår hemsida eller e-post.

Vid utnyttjandet av ångerrätt kommer full återbetalning att ske. Om förpackningen är bruten och förseglingen är borta kan inte ångerrätten inte tillämpas. Varorna måste skickas tillbaka av dig senast 14 dagar från den dag som ditt beslut inkom till oss. Returfrakten betalas av dig. 

Du returnerar en produkt genom att skicka den till: Della Dental AB, 

Grev Magnigatan 15 b, 114 55 Stockholm.  

Personuppgifter 

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy som finns att läsa på vår hemsida. 

VÅRA IMMATERIELLA RÄTTIGHETER 

Vår hemsida ägs och underhålls av Della Dental AB. Vårt varumärke, vår logga, vår hemsida med allt material får inte användas utan vårt skriftliga godkännande.

Du får inte ändra vår kod eller inkräkta på vår hemsida. 

ÄRENDE

Vi på Della har rätt att pantsätta eller lämna över våra rättigheter till en tredje part.

OGILTIGHET

Om det visar sig att något inte stämmer i våra villkor så ska inte övriga delar  påverkas.  

KONTAKTA OSS

Om du undrar något eller vill framföra klagomål ta kontakt med oss via vår hemsida eller via e-post. Du har även alltid rätt att ta kontakt med den Allmänna reklamationsnämnden. 

BOLAG 

BOLAGSINFORMATION

Della Dental AB

Org.nr: 559318-8757

Registrerad adress:
Grev Magnigatan 15, 11455 Stockholm
×